Partners

Drentse uitvaart is een initiatief van De Laatste Eer Assen en wordt mede mogelijk gemaakt door:

Van Wijk Uitvaartkisten
Dit familiebedrijf maakt al sinds 1925 op ambachtelijke wijze uitvaartkisten van hoge kwaliteit en levert aan Drentse uitvaart nette en degelijke, maar betaalbare uitvaartkisten.

Crematorium Ommeland en Stad
Crematorium Ommeland en Stad in Eelderwolde is voor ons een fijne samenwerkingspartner. Niet alleen verzorgen zij betaalbare diensten, ook zijn ze heel flexibel en denken ze mee. En heel belangrijk: ze geven nabestaanden de vrijheid om zelf te bepalen wat er met de as wordt gedaan.

Crematorium De Boskamp
Crematorium De Boskamp in Assen is alom bekend in Assen en omstreken. Ze zijn gevestigd bij de gemeentelijke begraafplaats De Boskamp waar ook ieder jaar het Alom Gedenken wordt georganiseerd op de laatste zondag van oktober. Ook zij zorgen voor asbestemming naar wens van de nabestaanden.

Zecht 
Onder begeleiding van de professionals van Zecht ontwierpen twee van hun stagiaires voor ons het logo, de huisstijl en een ontwerp voor deze website. Dankzij deze ontwerpen, die zij maakten als eindopdracht in het kader van hun studie, konden wij de ontwerpkosten in de hand houden.

Blik Reclame
Blik Reclame steunt ons door studenten in te zetten voor het bouwen van deze website. Een snelle, goede én betaalbare oplossing. 

Seeftex
Seeftex levert aan Drentse uitvaart briefpapier, enveloppen en flyers. De enveloppen maken ze zelf en zijn daardoor uniek en onderscheidend. De eerste 2.500 flyers leverde Seeftex ons kosteloos, om zo een steentje bij te dragen aan onze missie.

Huus van de Taol
Medewerkers van het Huus van de Taol verzorgen de vertaling van de Nederlandse webteksten naar onvervalst Drents, want “dizze lu bint wies met Drents”. Binnenkort via een toggle op de website zichtbaar te maken.

Tekstissimo
Anita Drost van tekstissimo hielp ons met het schrijven van teksten voor deze website.