Over ons

Ieder mens is een uniek en onvervangbaar deel van de samenleving. En heeft daarom recht op een eervol en persoonlijk afscheid. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om daar ons steentje aan bij te dragen. Juist in deze tijd, waarin uitvaarten steeds duurder worden, keren wij daarom met Drentse uitvaart terug naar de solidariteit die al sinds de oprichting in 1931 het uitgangspunt vormt van onze vereniging: ‘waardig en billijk’. In de taal van nu: eervol en voor een transparante en eerlijke prijs.

Een mooie, persoonlijke uitvaart hoeft niet duur te zijn. Bij Drentse uitvaart bieden we een volwaardige uitvaart voor een kleine prijs. Wij houden de uitvaarten betaalbaar door te werken met drie vastomlijnde, volwaardige keuzemogelijkheden: Aar, Halm en Schoof.  Elk van deze drie opties bevat alle basisservices van begin tot eind en daarnaast nog een aantal extra’s, zoals opbaren in ons eigen uitvaartcentrum, een staatsierit naar het crematorium en eigen keuze over de asbestemming.

Dit overzichtelijke aanbod maakt het voor jou makkelijker om te kiezen, de kosten in de hand te houden en de plechtigheid in vrijheid in te vullen op een manier die bij de overledene past.

>Meer weten? Neem contact met ons op.